Plzen s beckem zatim lepsi Rozhodci ztratil pistalku? Někdo nějaký stream prosím vás? Mám nova sport 1, 2 dalších X sportovních ale nová sport 3 samozřejmě ne Popřípadě předem děkuji dobrý signál Teď Inter ten přímej kop pěkně zahrál Inter je dle mého jediný soupeř proti kterému mohla Plzeň něco uhrát ale čekal jsem to doma Jinak i když nemyslím že Plzeň něco uhraje pořád tomu věřím více než výhře Barcelony na Bayernem Plzeň během prvních dvaceti minut nedostala gól Staněk První střela, to je jízda Skoda tech prvnich ctyr zapasu ve skupine, na tenhle vykon se da konecne divat a fandit jim. Vždyť už měl Inter 5 velkých šancí...
Ale tak sparta a evropské poháry Jednou se to stát může, že dostaneš výprask, koukám tenkrát byla sestava Slavie hodně poslepovaná, Hubáček s Pudilem v obraně, Ivana, Švec, Kalivoda, Šenkeřík v záloze, s tim by byl problém hrát i ligu, natož Ligu mistrů, zatimco Arsenalu se do základní sestavy ani nevešel Rosický.
Krásně to bylo vidět v zápasech s Bayernem, ten se rozhodl, že dá gól, najednou se do sprintu dalo pět hráčů, plzeňskou polovinou se díky dvěma rychlým přihrávkám prohnal uragán a obránci jen koukali, jak se sám před brankářem zjevil skórující hráč soupeře Taktik Nebo by se mohlo všech 11 hráčů naskládat do brány jako tetris a celou jí ucpat, ale to by asi všichni museli mít postavu jako Horváth. Tohle prostě musíme vyhrát FORZA INTER! Pár papírově easy zápasů jsme v LM ve skupině v posledních letech pojebali. Dnes věřím, že tomu tak nebude.
Jasný že je tahle Plzeň bezkonkurenčně největší tragéd. Staněk ještě tak tři góly chytil. Zklamalo mě, že to Plzeň dneska ani nezkusila jako doma s Bayernem, spíš to vypadalo, že přijela dostat co nejmíň gólů. Všichni hráči pořád 30 metrů od brány. Plzeň bude ještě hrát s béčkem (a možná dokonce céčkem) Barcelony, takže podle mě ty body udělají tři. Stejně je vtipná ta představa, jak barka kids věřili, že plzeň něco uhraje Aspoň tu bude chvíli tichoučko Asi neviděli Hlučín. 5.
Hernou inteligenciou a technikou je uplne ina liga. Stačí netrefovat Staňka obrana v tomhle rozestavení je neschopná jaktože tam brání Jirka, tam má bejt Havel ne? Kde se zase mrdal Havel? Ty vole, ta zrzavá zrůda v hledišti. Nevím, každopádně neměl duši. Džeko 330 gól v kariéře, z toho 150 do sítě Plzně.
Rosa byl myslím po zranění. My jsme se ale taky posrali přesně jako Viktorka letos a navíc Arsenal měl na začátku top formu. Co si budem, už vůbec postup přes Ajax byl obrovský štěstí, respektive za to mohly čáry a kouzla Vaniaka. Sestava Slavie rozhodně nebyla tak silná jako je v dnešní době, spíš si to dobře sedlo. Rosa nebyl po zranění, jen když byl zraněnej Ale Inter a Barcelonu jsme porazili. S Bayernem máme remízu. No 5:0 od 7:0 už tak daleko není, Slavia navíc pak uhrála s Arsenálem (spíš jeho beckem) remízu a udělala bod, čemuž se Plzeň letos neblíží ani náhodou.
Největší ostuda LM. Kdyby hrála Plzen s Rangers, tak i ti Rangers ji zfouknou.. Juvehnus by tato Plzen min. uremizovala jak nic tak ještě že nechytli žádný top klub bez formy, to by zas byl každý plzenak vystříkany z toho Mohl ho z toho dresu rovnou vysléct. Nepřekvapuje mě, že má Lukaku Inter tak rád a našel se tam. Jako hráč bych taky radši zahrál proti Bayernu, Interu a Barce. Protože je dost možné že se do LM už nepodívají a budou hrát právě tu EL nebo EKL.
Pěkně kluci Nicolo s DiMarcem forma jako hrom Teď to hlavně dohrát bez nějakých komplikací. FORZA INTER! Je to hrozná ostuda tohle letošní vystoupení v Lize mistrů... asi nejhorší, co tam kdy České týmy předvedly... Chce se mi z toho blejt... Ale jde to za trenérem, kterej je asi fakt vhodnej jen pro Cz ligu. Vrba ve své nejlepší éře by i s tímhle týmem hrál lépe a nebezpečněji pro soupeře Je to nejtezsi skupiny LM v historii.
za objektivitu. V aktuální formě nezvládáte ani EKL. No myslím si to samé. Bohužel. Kilmy V aktuální formě není Slavie schopná vyhrát ani nejlehčí skupinu, co kdy český tým dostal ve skupinách pohárů. Natož něco uhrát ve skupině smrti LM. No přemýšlím, jaká by mohla být konkurence té nejslabší skupiny v evropských pohárech... A nic moc mě nenapadá... Asi je to opravdu tak... Ale zase je třeba objektivně říct, že Slavia ji má zaslouženě, jelikož byla losována z 1.
A ty sálo dlouhé průpravy o tom, jak jsou připravení a rvát se do poslední chvíle o hezký výkon... No já bych neřekl.. Dneska a vlastně celé vystoupení v této skupině dopadne jedním velkým debaklem pro Plzeň.. Lukakuuuu!! Faul ne, tam držel Jemelku za dres. plzen poskozena, rozhodca ovplyvnil Nechapu to nadseni z losovani, ze Plzen si zahraje proti takovym klubum Asi bych musel byt hrac, abych tohle pochopil. Pro me je dulezita co nehranejsi skupina a snazit se postoupit do Evropske... ale, jestli jim to za tu ostudu stalo Právě taky nechápu, proč si přáli tuto skupinu... Zase se podívali do Barcelony, Milána a Mnichova.
Plzeň fanoušky Barcelony nepotěšila. Inter domácí zaváhání nedopustil a slaví postup7:1 a následný nadšení Plzeňáků, jak to byl zase suprovej debakl spíš se budou radovat, jak Inter v druhé půlce přehráli a že ji dokázali vyhrát 3:0 Plzeň udělá v evropských pohárech další ostudu. 4:0 ona dělá ne jen v evropských Dobrý tip Inter Milan by měl potvrdit postup a tipuji, že vyhraje min.
Tak ten 3bráncový systém nemohl za to, že Havel doma při prvním gólu neví kde se má pohybovat. Dnes je naopak vidět že by to šlo, stopeři docela v pohodě ale bránit musí celý tým, když je tam celá pravá strana jen na vyklusávání tak je to těžký. Booooze stacilo mu to tuknout, Jirka je torpedo... Taky mi přišlo, že mohl Bassey vyslat Jirku samotného na bránu. Tohle je minimalne na zlutou, ramenem do hlavy. A on nepiskne ani faul. Ta trojka vzadu proti Interu proste nefunguje, to je videt uz ted po par minutach, Inter je zvyklej na to hrat. A ted 3 fauly na Martineze a ani jeden nepiskne.
Gibraltar U17 vs. Cyprus U17 - 1 November 2022 - Soccerway Gibraltar U17 vs. Cyprus U17 - 1 November 2022 - Soccerway. Gibraltar U17 matches. Competition: All; UEFA U17 Championship
Gibraltar U17 vs Cyprus U17 - LiveScore.mobi Get the latest Gibraltar U17 vs Cyprus U17 score in the Qualification: Group 11 direct to your mobile. This match has a limited